6 СОФТУЕРА ЗА ПЛАНИРАНЕ НА СЪБИТИЯ НА ВАШИЯ WORDPRESS САЙТ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Търсите ли най-добрите WordPress плъгини за събития за вашия сайт?

Плъгините за събития са задължителни за всички видове бизнес. Те ви помагат да показвате календари на събития, позволяват на потребителите да отговарят на събития, да продавате билети, да добавяте и управлявате места и много повече.

В тази статия избрахме ръчно някои от най-добрите плъгини за събития на WordPress за вашия сайт.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Как да изберем правилния плъгин за събития за WordPress?

Има голямо разнообразие от плъгини за събития на WordPress, които отговарят на различни нужди. Някои потребители ще се нуждаят от плъгин за управление на мащабни концерти, докато други просто се нуждаят от плъгин за местен семинар за писане.

Целта на използването на плъгин за събития на WordPress е да помогне за улесняване на провеждането на събития.

Това са някои от най-често срещаните неща, които трябва да търсите в плъгин за събитие:

  • Календар за събития, който е лесен за настройка и управление
  • Вградени системи за RSVP и билети
  • Интегрирани опции за плащане
  • Уведомления по имейл, за да поддържате връзка с вашите участници

Като цяло трябва да намерите най-добрия плъгин за уебсайта на вашия бизнес, който се грижи за видовете събития, които ще провеждате.

Като се има предвид това, нека да разгледаме най-добрите плъгини за събития на WordPress, които можете да използвате със своя WordPress сайт.[/vc_column_text][vc_column_text]

1. Sugar Calendar

[/vc_column_text][vc_column_text]Sugar Calendar е един от най-добрите WordPress календарни плъгини на пазара. Плъгинът е много богат на функции, но все пак много лесен за използване.

Освен това е лек, така че няма да повлияе на скоростта и производителността на вашия уебсайт.

Той включва всички функции за управление на събития, от които се нуждаете, като повтарящи се събития, начални и крайни времена, еднодневни и многодневни събития, категории събития и др.

Ще намерите и разширени добавки, които ви позволяват да интегрирате календара си за събития с Google Calendar, WPForms, Google Maps и др.

Има дори вградена система за билети, така че можете да продавате билети чрез WooCommerce или Stripe.

Всички ваши събития са лесни за създаване и управление от контролния панел на вашия сайт, чрез лесен за използване редактор. Плъгина се интегрират с вашата съществуваща тема на WordPress.[/vc_column_text][vc_column_text]

2. WPForms

[/vc_column_text][vc_column_text]WPForms е най-добрият създател на формуляри за WordPress, използван от над 5 милиона уебсайта. Той идва с интуитивен конструктор за плъзгане и пускане, който ви позволява лесно да създавате всякакъв вид форма.

Включва библиотека с шаблони от над 300+ предварително изработени шаблона за бързо изграждане на вашите формуляри, включително формуляри за планиране на събития, формуляри на доставчици, формуляри за RSVP и други.

Има дори шаблон за регистрационен формуляр за събитие, който можете да използвате за продажба на билети и можете да приемате плащания със Stripe или PayPal.

WPForms също се интегрира с най-добрите доставчици на имейл маркетинг като Constant Contact, Sendinblue, Drip и др. Това улеснява изпращането на имейли до тези, които са получили отговор или са се регистрирали за събитие.

Всичко това може да бъде персонализирано с конструктора за плъзгане и пускане. Имате пълен контрол върху полетата на формуляра, така че можете да събирате цялата необходима информация от вашите участници.[/vc_column_text][vc_column_text]

3. Formidable Forms

[/vc_column_text][vc_column_text]Formidable Forms е най-напредналият конструктор на формуляри на WordPress на пазара. Позволява ви да създавате почти всякакъв вид форма с конструктора за плъзгане и пускане.

Плъгинът има уникална функция, наречена Views, която ви позволява да вземете всякакви данни от формуляри, които сте събрали или въвели сами и да ги покажете визуално.

Това улеснява създаването на свои собствени събития във вашето табло за управление на WordPress. Можете също така да го настроите да създава автоматично всичко необходимо във визуалната част на вашия сайт, включително информация за събития и календари за събития.

Има и библиотека от над 175+ шаблона, които можете да използвате за бързо създаване на формуляри за регистрация на събития. Той включва онлайн формуляри за регистрация на събития, формуляри за RSVP, формуляри за планиране на събития и много други.

Освен това имате пълен достъп до данните си в таблото за управление на плъгина, така че е много лесно да управлявате всичките си участници.[/vc_column_text][vc_column_text]

4. The Events Calendar

[/vc_column_text][vc_column_text]The Event Calendar е богата на функции система за управление на събития, която ви помага да управлявате почти всеки аспект от вашите събития.

Удобният за начинаещи интерфейс улеснява добавянето на всички подробности за вашето събитие, включително отделна страница за местата и организаторите.

Имате множество различни изгледи за показване на календара на потребителите си, включително ден, седмица или месец. Можете дори да наблегнете на събития, за да увеличите ангажираността към събитията, на които искате най-голямо внимание.

Освен това можете да добавите филтриране, така че потребителите ви да могат да намерят точните събития, които търсят.

Можете бързо да импортирате данни от други календари, за да ускорите процеса на създаване на събитие. Вашите потребители могат също да се абонират за актуализации в iCal или Google Calendar.

Календарът на събитията има много разширени функции, но цените се натрупват бързо, тъй като ще трябва да плащате повече за всяка добавка и уебсайт, на които го използвате.[/vc_column_text][vc_column_text]

5. Smash Balloon Facebook Feed Pro

[/vc_column_text][vc_column_text]Smash Balloon Facebook Feed Pro е един от най-добрите Facebook плъгини за WordPress на пазара.

Това улеснява свързването на вашия WordPress сайт с Facebook с едно натискане на бутон. Ако имате голяма общност във Facebook и редовно популяризирате и организирате събития, тогава този плъгин ще ви помогне да ги интегрирате с вашия сайт.

Вместо да използвате множество плъгини, можете просто да създадете събитие във Facebook и то автоматично ще се покаже на вашия уебсайт.

Освен функциите за автоматизация и управление на събития, можете да използвате плъгина, за да покажете вашата емисия във Facebook, публикации и други на вашия уебсайт на WordPress. Имате пълен контрол върху това как изглежда и каква информация искате да покажете.[/vc_column_text][vc_column_text]

6. Event Organiser

[/vc_column_text][vc_column_text]Event Organizer е прост плъгин за събития на WordPress, който улеснява създаването и управлението на събития.

Този плъгин използва персонализирани типове публикации, така че създаването на ново събитие е толкова просто, колкото и писането на публикация в блог. Можете също да създавате повтарящи се събития, да задавате събития на различни места и др.

Можете да преглеждате вашите събития в таблото за управление на WordPress в изглед на списък или календар.

Той също така включва няколко джаджи за показване на календар със събития, дневен ред на събитията или стандартния календар на WordPress с добавени събития.

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да научите за някои от най-добрите плъгини за събития на WordPress, които можете да използвате със своя WordPress сайт. Ако все пак имате нужда от специалист, който да избере правилния плъгин и да го настрои за вас, може да се свържете с нашия уеб дизайнер Ралица Ангелова.[/vc_column_text][vc_column_text]Източник: https://www.wpbeginner.com[/vc_column_text][vc_column_text]

Какво е RSVP?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

BG